KORG4NWAR Konu tarihi: 16 Mart Paylaş Konu tarihi: 16 Mart Değerli Oyuncularımız; Sunucumuzun " Weapon Kostüm " sistemi aşağıda belirttiğimiz gibidir. Oyunumuzu keyifli, sorunsuz ve kolay oynamanız için elimizden gelen tüm gayret ile siz değerli oyuncularımızın beğenisine sunuyoruz. Oyun içerisinde belirlediğimiz silahlarınıza kostüm basarak görüntüsünü değiştirebilirsiniz. NOT: Herhangi bir ekstra özellik vermemektedir. Sadece görüntü değişikliği sağlamaktadır. NOT: Kostüm basacağınız silah +11 Rebirth olmak zorundadır. Kostüm Nasıl Basabilirim ? Invetoryinzde bulunan " Cross Exchange " bölümünden silahlarınıza kostüm basabilirsiniz. Silahlarınıza kostüm basmak için karakterinizde 5000 Knight Cash olmak zorundadır. Kostüm Eşyaları; Shard & Exceptional Shard & Dark Vane Iron Bow & Exceptional Iron Bow & Eagle's Eye Raptor & Exceptional Raptor & Hell Breaker & Avedon Hanguk Sword & Lugias Wreath of Erenion & Glacier Erenion & Lightning Erenion Lobo Hammer & Lycaon Hammer & Lupus Hammer Dread Shield & Scorpion Shield Keyifli Oyunlar Dileriz. CurseACS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts